Projects

Read project info

Google Digital Garage are a group that offer free tutorials on everything from online marketing to website management to simple IT development. Google wanted an extremely advanced and radical look to the building and hired Huddersfield Interiors to provide this.

To achieve this aim, Huddersfield Interiors supplied and installed 4000 timber slats, all painted different vibrant colours relating to the multicoloured Google logo and then fitted the slats to the exterior of the building.

The outcome was staggering, the building exudes futuristic style, which totally embodies what Google is all about. This was a great demonstration of Huddersfield Interiors ability to provide bespoke work not just on small scale projects but also on large capacity ones.

Google Digital Garage were over the moon with the finished product especially as HI managed to handover 1 week earlier than expected.

Change Project Next Post →